Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκαν πρόωρα τα παιχνίδια του PlayStation Now για τον Οκτώβριο

*
Τα παιχνίδια του PlayStation Now για τον μήνα Οκτώβριο αποκαλύφθηκαν πριν την ώρα τους και μέσα σε αυτά βρίσκονται σημαντικές κυκλοφορίες, όπως το The Last of Us: Part II. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με χρήστες του Reddit, εμφανίστηκαν οι νέοι τίτλοι σε κάποιες λίστες και περιλαμβάνουν τα The Last of Us: Part II, Fallout 76, Desperados III, Final Fantasy VII Remastered και άλλα. Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Sony και την περιμένουμε στις επόμενες μέρες. Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο μήνα προστέθηκαν στην υπηρεσία τα Tekken 7, Killing Floor 2, Windbound, Pathfinder: Kingmaker – Definitive Edition και Moonlighter. Στην παρούσα φάση, η βιβλιοθήκη του PlayStation Now περιλαμβάνει πάνω από 700 games από τα PS2, PS3 και PS4 που μπορούν να γίνουν stream σε PC, PS4 και PS5, ενώ 300 PS4 games μπορούν να κατέβουν κανονικά σε κονσόλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*